Planning

Een planning is een essentieel onderdeel bij het uitvoeren van schilderwerk. Met de planningsmodule van 2Jours kunt u op basis van uw calculatie eenvoudig een planning maken. Dit kan een projectplanning zijn, maar ook een personeelsplanning. Door alles in één systeem te bundelen worden de planningen automatisch gegenereerd én aangepast als er wijzigingen zijn, wat veel tijd bespaart.

Wat kunt u met onze planning software?

Planningsmodule

Met de planningsmodule heeft u een overzicht van alle lopende projecten. U kunt in één oogopslag zien wanneer de projecten gepland zijn, door middel van de kleur van de projectgroep of het een nieuwbouw of renovatieproject is en wat de benodigde inzet per dag is.

Projectplanner

De projectplanning is altijd realistisch en up-to-date. Wanneer bepaalde taken of werkzaamheden opschuiven en de start- en/of einddatum worden aangepast, worden gekoppelde werkzaamheden direct mee verschoven. De projectplanning kan daarnaast eenvoudig worden gedeeld met onderaannemers.

Personeelsplanner

Met de personeelsplanner kunt u eenvoudig medewerkers op een project of werkbon inplannen. Door medewerkers te koppelen aan een project, worden zij ingezet op de juiste werkzaamheden. Medewerkers kunnen met de mobiele app op hun smartphone, tablet of laptop zien waar en wanneer ze zijn ingepland. Hierdoor zijn urenbriefjes verleden tijd!

Demo aanvragen