Wij zijn uw professionele softwarepartner in de schildersbranche

Visie: 2Jours levert betrouwbare software voor de schildersbranche waarbij de gebruiksvriendelijkheid van de software niet uit het oog verloren is. De kwaliteit van de software staat bij ons hoog in het vaandel.

Missie: Wij zijn servicegericht en willen onze klanten zoveel mogelijk zorg uit handen nemen bij het maken van calculaties tot facturaties. Onze missie is om een professionele en betrouwbare partner te zijn voor elke klant. We zijn trots op onze organisatie, zowel op de toegankelijkheid van de software als het enthousiasme van de medewerkers.

Etienne (links) en Marcel (rechts)

Waarom kiezen voor 2Jours?

Tijd en geld besparen

Aannemers steken vaak veel tijd in het maken van een calculatie en het indienen van offertes om opdrachten binnen te halen. Doordat gemaakte calculaties/offertes uiteindelijk niet doorgaan zijn de calculatiekosten vaak hoog.

2Jours levert calculatiesoftware waarmee snel en efficiënt gecalculeerd kan worden. De calculatiesoftware is ontwikkeld door mensen met jarenlange ervaring en veel kennis van schilderwerk. De software is snel, efficiënt, betrouwbaar, gebruiksvriendelijk, overzichtelijk en uiterst nauwkeurig.

Calculatiekosten kunnen met maar liefst 50% verlaagd worden, waardoor de marges verbeterd worden!

Tot slot bouwen wij graag een kwalitatieve en langdurige relatie op met onze klanten.

Onze producten

Calculatiesoftware

 • Snel calculeren
 • Efficiënt calculeren
 • Materiaallijsten doorsturen naar leveranciers
 • Offertes genereren

Projectbewaking

 • Voortgang van de lopende projecten bijhouden
 • Facturatiemodule koppelen aan boekhoudpakketten.
 • Digitale inkoopfacturen automatisch inlezen
 • Medewerkers kunnen via de mobiele app eenvoudig hun uren registreren

Planningsmodule

 • Calculatiegegevens koppelen aan planning
 • Projecten plannen
 • Medewerkers koppelen aan werkzaamheden
 • App waarin medewerkers zien waar en wanneer ze zijn ingepland
 • Urenbriefjes zijn overbodig en werkbonnen digitaal
Bekijk producten

Award winning software

Driemaal FD Gazelle

2Jours was in 2016, 2017, en 2018 winnaar van een FD Gazellen Award en was daarmee één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland.

De FD Gazellen Awards, een prestigieuze ondernemersprijs van het Financieel Dagblad, worden uitgereikt aan Nederlandse ondernemingen die de voorgaande drie jaar minimaal 20% in omzet zijn gegroeid én die het laatste jaar winstgevend afsluiten.

Samen groeien!

Stilzitten kunnen we niet.

We werken hard om onze software beter en beter te maken. De wereld om ons heen, en de wereld online, verandert continue. Wij spelen in op de veranderingen waardoor we eigentijdse oplossingen kunnen ontwikkelen, en daarvan profiteert u als klant. Klanten van 2Jours kunnen overal, snel, en efficiënt blijven werken.

Enthousiast personeel

Ons personeel is goud waard!

We zijn trots op ons personeel, inmiddels al meer dan 15 man sterk. Een kwalitatief goed product leveren kunnen we niet zonder onze werknemers. We zijn een platte organisatie en betrekken onze werknemers zoveel mogelijk bij onze processen, we leveren het product echt samen! Wij zijn een betrouwbare partner voor onze klanten, dat kan alleen met enthousiast, klantvriendelijk, en professioneel personeel.

Om personeel te werven lieten wij in 2019 een prachtig filmpje maken. De acteurs in het filmpje waren onze toenmalige personeelsleden, inmiddels zijn er alweer nieuwe talenten toegevoegd en is ons personeelbestand met enkele leden gegroeid.

Wil je weten of er nog vacatures open staan?

Werken bij 2Jours

Hoe het begon

Sinds 2003

De oorsprong ligt al generaties terug bij Aannemingsbedrijf Hutten en later Journée. Sinds 1992 is J.M. Journée met Calculatiebureau Journée een betrouwbare partner in de bouwwereld.

Jarenlang werd er gewerkt met DOS programma’s en Excel. Dat ging op zich prima, maar werkte erg omslachtig. Om efficiënt te kunnen werken, zijn wij in 2003 gestart met de ontwikkeling van onze eigen software. Vanaf 2007 maakt Calculatiebureau Journée alle calculaties met de eigen software: 2Jours.

De naam 2Jours (wat u uitspreekt als toesjoer) staat voor ‘altijd’. Onze software is altijd en overal te benaderen.

Lokaal betrokken

Sallandse Nuchterheid

Wij mogen opereren vanuit een prachtige streek, en we houden van de Sallandse Nuchterheid. Wij vinden het dan ook vanzelfsprekend, leuk, en belangrijk om iets terug te doen voor de gemeenschap.

Zo zijn we onder andere trotse sponsor van Go Ahead Eagles, maar ook stimuleren wij plaatselijke initiatieven zoals sportvereniging Sv Broekland en het Broeklanderfeest.

Meer weten over 2Jours?

Demo aanvragen