Projectbewaking

Met onze projectbewaking kunt u in hetzelfde systeem als uw calculatie eenvoudig en efficiënt uw projecten bijhouden. Zo heeft u alles op één plek gebundeld en houdt u overzicht over uw projecten. Wij leveren er zelfs een app bij voor de smartphone, tablet of laptop waarin medewerkers uren en materialen rechtstreeks op projecten, regiewerk of werkbonnen kunnen boeken.

Wat kunt u met onze projectbewaking?

Voortgang projecten

In de projectbewaking module kunt u op een eenvoudige manier uw facturatieproces inrichten en uw urenbriefjes digitaliseren. U kunt hier uw hele facturatieproces inrichten of koppelingen met boekhoudprogramma’s. Van uw inkoopfacturen, meer-/ minderwerk tot regie en stelposten, alles op een plek. Dit scheelt veel tijd voor uw personeel op kantoor en maakt het voor uw medewerkers op de bouw makkelijk en snel om de uren door te geven.

Inkoopfacturen

Digitale inkoopfacturen in xml en ubl worden automatisch ingelezen en kunnen snel en eenvoudig worden verwerkt. Als de inkoopfactuur verwerkt is in de projectbewaking, kan deze verwerkt worden in de financiële administratie. U kunt natuurlijk ook handmatig een factuur inboeken.

Facturatie

Onze geavanceerde facturatie zorgt ervoor dat het proces van factureren vele malen sneller gaat. De facturatiemodule is te koppelen aan diverse boekhoudpakketten.

Meer-/minderwerk

Om meerwerk goed bij te kunnen houden en te factureren hebben wij verschillende opties. Maak een begroting en voeg deze toe aan de projectbewaking of registreer het als regiewerk.

Regie en stelposten

Registreer eenvoudig de gemaakte kosten van regiewerk. De specificatie kan per factuur worden aangepast. Ook een stelpost verrekening maken is snel gemaakt.

Urenregistratie

Medewerkers kunnen via de mobiele app eenvoudig hun uren registreren. Met de urenregistratie van 2Jours zijn urenbriefjes definitief verleden tijd.

Werkbonnen

Door de app te gebruiken krijgen medewerkers geen papieren werkbon meer, maar is alles digitaal. De gewerkte uren en het gebruikte materiaal kan hieraan eenvoudig worden toegevoegd.

Koppeling boekhoudpakket

Door een koppeling met uw boekhoudpakket worden facturen doorgeschoten. Verwerking van facturen doet u dan in uw boekhoudpakket en deze worden dan automatisch ook in de projectadministratie van 2Jours verwerkt.

Wilt u weten hoe onze software uw projectbewaking eenvoudiger en sneller maakt? Vraag meer informatie aan en probeer het zelf!

Demo aanvragen