Onze software mogelijkheden

U wilt snel en efficiënt calculeren, offreren en/of factureren? Dat is met onze online software eenvoudig. 2Jours is dé calculatiesoftware voor de afbouw waarmee u flink bespaart op tijd en geld. Daarnaast kunt u in hetzelfde systeem uw projectbewaking en planning regelen. Zo heeft u alles overzichtelijk op één plek.

Calculatie

Als professioneel schilder wilt u graag snel een duidelijke offerte kunnen maken. Met onze calculatiesoftware is dit eenvoudig te realiseren. Met onze basismodule kunt u moeiteloos calculaties maken, uittrekstaten toevoegen en professionele rapportages genereren. Daarnaast bieden we een unieke combi- en kozijnmodule waarmee u eenvoudig specifieke projecten kunt calculeren. Door de kostenposten voor een groot aantal combi's alvast klaar te zetten, helpen we u tijd te besparen.

Bekijk mogelijkheid

Planning

Een planning is een essentieel onderdeel bij het uitvoeren van schilderwerk. Met de planningsmodule van 2Jours kunt u op basis van uw calculatie eenvoudig een planning maken. Dit kan een projectplanning zijn, maar ook een personeelsplanning. Door alles in één systeem te bundelen worden de planningen automatisch gegenereerd én aangepast als er wijzigingen zijn, wat veel tijd bespaart.

Bekijk mogelijkheid

Projectbewaking

Met onze projectbewaking kunt u in hetzelfde systeem als uw calculatie eenvoudig en efficiënt uw projecten bijhouden. Zo heeft u alles op één plek gebundeld en houdt u overzicht over uw projecten. Wij leveren er zelfs een app bij voor de smartphone, tablet of laptop waarin medewerkers uren en materialen rechtstreeks op projecten, regiewerk of werkbonnen kunnen boeken.

Bekijk mogelijkheid
Demo aanvragen