Inkoopfacturen

Een eenvoudige softwareoplossing met een koppeling aan uw boekhoudpakket. Uw inkoopfactuur supersnel verwerkt en geboekt met perfect overzicht en controle.

Super eenvoudig in gebruik!

Lees uw .xml of .ubl inkoopfactuur in en koppel deze geheel of gedeeltelijk aan een project of werkbon. Wanneer deze inkoopfactuur niet rechtstreeks op een project gekoppeld kan worden dan kunt u deze natuurlijk ook direct koppelen aan uw boekhoudpakket. Dit kan door middel van een grootboeknummer als bijvoorbeeld ‘voorraad’.

In het overzicht kunt u alle inkoopfacturen terugzoeken en filteren zodat u bijvoorbeeld van leverancier X exact kunt zien hoeveel er is afgenomen. Ook kunt u hier zien of de factuur compleet is verwerkt en of deze is gekoppeld aan uw boekhoudpakket.

Is er ook een pdf gekoppeld dan kunt u deze gebruiken voor het verwerken van een inkoopboeking en deze is achteraf natuurlijk ook altijd weer in te zien. Of deze pdf ook doorgestuurd wordt naar uw boekhouding hangt ervan af of uw boekhoudpakket deze functie ondersteund.

Heeft u hier vragen over neem dan contact met ons op.

Demo aanvragen