Professionele rapportages

U wilt een overzichtelijke, en professioneel ogende afdruk genereren van uw gemaakte werk? De calculatiesoftware bevat vele mogelijkheden om calculaties af te drukken.

Uitgebreide mogelijkheden om calculaties af te drukken

Alle afdrukken kunnen voorzien worden van uw eigen logo en hebben een professionele, overzichtelijke en duidelijke uitstraling dat vertrouwen wekt bij uw opdrachtgever.

Voordat u uw calculatie afdrukt, wordt er eerst een PDF document gemaakt. Het PDF document kunt u niet alleen gebruiken om af te drukken, maar ook om mee te sturen als bijlage bij een e-mail.

Afdrukmogelijkheden

Er zijn verschillende manieren om een calculatie af te drukken.
U kunt ervoor kiezen om alleen de (hoofd)groep af te drukken waarin u op dat moment aan het werk bent, of alleen de huidige calculatie, of het gehele project.

Hieronder volgt een overzicht van de belangrijkste afdrukmogelijkheden.

 • Printdatum
  De printdatum die boven de rapportages wordt getoond is aan te passen. Op deze manier is het mogelijk om een calculatie af te drukken met een andere datum dan de datum van het moment van afdrukken.
 • Keuze uit af te drukken kolommen
  Het is mogelijk om zelf te bepalen welke kolommen worden afgedrukt. Daarnaast is er de mogelijkheid om zelf printopties samen te stellen bij de instellingen.
 • Open begroting
  Bij het afdrukken van een open begroting worden de opslagen / staartpercentages verwerkt in de calculatieregels. Op deze manier zijn opslagen wel berekend, maar NIET inzichtelijk.
 • Werkbegroting
  De werkbegroting bevat de omschrijving en aantallen van de materialen en uren uit de calculatie. Het is hierbij mogelijk om een correctiefactor op de uren toe te passen.
 • Eenheidsprijzen
  Het is mogelijk om een rapportage te maken van de eenheidsprijzen per groep. Het overzicht bevat een lijst met subgroepen met aantallen, prijseenheid, eenheid en de het totaalbedrag van de betreffende groep.
 • Stelposten als bijlage
  In de bijlagen opnemen: in de calculatie kunnen stelposten worden opgenomen voor bijvoorbeeld wandtegels. Het is mogelijk om een apart overzicht af te drukken van alle opgenomen stelposten. Zo heeft de opdrachtgever een overzicht van alle opgenomen stelposten en kan besloten worden dat niet € 35,00 /m2 voor aankoop van de tegels moet worden opgenomen maar b.v. € 45,00 / m2.
 • Watermerk
  Het is mogelijk om een watermerk te gebruiken op de rapportages. De watermerken waaruit geselecteerd kan worden zijn: concept, ter controle, definitief, offerte en uitvoering. Daarnaast is het mogelijk om uw bedrijfslogo als watermerk te gebruiken.
 • Bijlage
  Bij de afdruk van een calculatie kan een bijlage worden toegevoegd zoals bijvoorbeeld de algemene voorwaarden of een opdrachtbevestiging.

Beschikbaarheid: Basic, Lite, Medium en PRO

Demo aanvragen