Projectplanner

Met de projectplanner bespaart u tijd door groepen en regels uit de calculatie te importeren doordat deze gekoppeld zijn aan een basisplanning.

Eenvoudig inplannen

Als de calculatiegroepen afkomstig zijn uit de moederbegroting, dan is deze koppeling standaard in te stellen. U kunt de werkzaamheden voorzien van een inzet zodat er automatisch berekend wordt hoelang de werkzaamheden ingepland moeten worden. Heeft u een CB-basispakket medium of Pro dan is deze koppeling automatisch gerealiseerd. Door werkzaamheden te koppelen aan een onderaannemer kunt u deze ook direct meenemen in de planning en door middel van een link kunt u de onderaannemer via de mail op hoogte houden van wijzigingen in de planning.

De planning wordt verdeeld in groepen zoals bijvoorbeeld voorbereiding, ruw- of afbouw om nog meer overzicht te krijgen. Deze groepen zijn natuurlijk ook in en uit te klappen. Ook zijn alle werkzaamheden zowel horizontaal als verticaal te verplaatsen om nog meer vrijheid te ervaren tijdens het plannen.

Koppel eenvoudig werkzaamheden aan elkaar door het tekenen van een lijn tussen de verschillende werkzaamheden. Hierdoor kunt u rekening houden met bijvoorbeeld droog- of levertijden.

Naast de algemene vrije dagen kunt u per planning ook nog planning specifieke vrije dagen toevoegen. In één oogopslag heeft u alle geplande werken in beeld. Door middel van een mogelijke koppeling met de projectgroepen zoals nieuwbouw of verbouw heeft u de mogelijkheid om niet alleen te zien om welk soort project het gaat maar ook om de projectgroepen afzonderlijk zichtbaar te maken.

Demo aanvragen