Facturatie

Met de facturatiemodule maakt u op een eenvoudige manier een factuur door een debiteur te selecteren en vervolgens de factuurregels toe te voegen. Het is ook mogelijk om regels uit de basisbestanden over te halen. Hiermee bespaart u tijd, omdat u dan niet steeds de omschrijvingen hoeft over te typen. Facturen maakt u definitief (en voorzien van factuurnummer) door de factuur te verzenden per e-mail of door deze af te drukken. Het is ook mogelijk om (termijn)facturen te maken van uw project, regiewerken en/of werkbonnen.

Tijd en geld besparen door slimme koppelingen

  • Wanneer een factuur definitief is, wordt deze ondergebracht in het overzicht met openstaande posten.
  • Indien u een (deel)betaling ontvangt, kunt u de betaling bij de factuur boeken.
  • Blijven betalingen uit? Dan kunt u op een eenvoudige manier een herinnering versturen.

Boekhoudpakket

Wanneer er een koppeling gerealiseerd is met een boekhoudpakket dan worden de facturen doorgeschoten. Verwerking van facturen doet u dan in uw boekhoudpakket en deze worden dan automatisch ook in de projectadministratie van 2Jours verwerkt. Hiermee voorkomt u ook dat al uw medewerkers een licentie van het boekhoudpakket nodig zijn.

Koppelingen

De koppeling tussen 2Jours en uw boekhoudpakket zorgt er voor dat de financiële boekingen van inkoop- en verkoopfacturen worden overgezet worden naar uw boekhouding zonder extra inspanningen. Naast de inkoop- en verkoopfacturen is het ook mogelijk om relaties over te halen vanuit uw boekhoudpakket naar 2Jours en andersom.

Hieronder de boekhoudpakketten waarmee 2Jours op dit moment een koppeling heeft gemaakt:

Demo aanvragen